IN DE MEDIA

Deelkoffer heeft samen met LINDA.nl een leuke win actie opgezet. Met deze win actie maken jij en een vriend of vriendin gratis gebruik van een Deelkoffer naar keuze en win je ook een luxe goodiebag.

Deelkoffer was op bezoek bij hét zakeljke nieuwsprogramma van de Nederlandse radio, BNR. Presentator Thomas van Zijl en Edo Roos Lindgreen vroegen Job het hemd van het lijf. 

Celine de Vries van GetGekko schreef een blog over Deelkoffer. We zijn samen gaan rekenen wat een koffer opslaan in het centrum per jaar wel niet kan kosten. Benieuwd?

Al na drie dagen na de livegang van Deelkoffer zijn wij benaderd door Maarten Keswiel, redacteur bij Sprout. Daaruit is een interessant artikel ontstaan over onder andere hoe Deelkoffer is begonnen en onze toekomst plannen. Klik op de button en lees het artikel!

Voor Sjoerd, Trend Watcher en Gadget Enthusiast is Deelkoffer ook niet onopgemerkt gebleven. Op zijn website Sjoerdo, heeft hij een leuk stuk geschreven over Deelkoffer. Check het artikel via onderstaande button. 

SOCIAL MEDIA

CONTACT

WhatsApp Support
+31 6 30 74 74 34

KVK

74733451

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram